Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi başarıyı ödüllendirdi

Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi Yönetim Kurulu Ortaöğretim Yerleştirme Puanı  490 ve üzeri olan  ve  Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesini tercih eden 7 öğrenciye aypet bilgisayar armağan etti. Okul Müdürü, Mustafa Gürhan, başarıyı ödüllendiren bir yönetim anlayışına sahip olduklarını belirterek, öğrencilerini kutladı.

Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin temelinde, anaokulundan üniversiteye her kademede kaliteli eğitim veren Burç Eğitim Kurumları bünyesindeki Burç Vural Anadolu ve  Fen Lisesi'nin başarılı öğrencileri, aypet bilgisayarla ödüllendirildi.

Güçlü eğitim kadrosunun yanı sıra  bu eğitim modeline imkan sağlamak için her türlü fiziksel altyapı ve teknolojinin sunulduğu ve bu yıl modern bir kampüste eğitim öğretime başlayan Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi'nde başarılı öğrenciler ödül mutluluğu yaşadı.

Okulda düzenlenen törende, Ortaöğretim Yerleştirme Puanın'nda, (OYP) 490 ve üzeri puan alan Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesini tercih eden 7 öğrenciye aypet bilgisayar armağan edildi.

Gürhan, daha sonra Ömer Faruk Oflaz, Ali Kaan Tor, Muhammed Yasin Gödeer, Hasan Basri Kabakçı, Enes Kasımoğlu, Adil Han Doğan ile Halil Can Doğan'a aypet bilgisayarlarını vererek, başarılarının devamını diledi.

Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi'nin bu yıl, 63 bin metrekare alanda eğitim öğretime açılan modern kampüsü, günün son teknolojisine uygun eğitim imkanlarıyla donatılırken, eğitim kompleksinin bünyesinde Türkiye'de hatta Avrupa'da bir ilk olacak nanoteknoloji laboratuvarı (Maddeyi atomik ve moleküler seviyede kontrol etme bilimi)  da kuruluyor.

Okulda düzenlenen törende, Ortaöğretim Yerleştirme Puanın'nda,  490 ve üzeri puan alan Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesini tercih eden 7 öğrenciye aypet bilgisayarlar Burç Vural Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Mustafa Gürhan tarafından verildi.

Facebookta Paylaş